Skip to main content
Klantenportaal Reynaers Aluminium

Hoe beheert u de gebruikers van uw bedrijf in het klantenportaal via Account Portal?

Het klantenportaal van Reynaers Aluminium geeft gevelbouwers toegang tot uitgebreide productinformatie, catalogus- en artikelinformatie, verwerkerscatalogussen, trainingsvideo's, de orderwebsite en nog veel meer. Het portaal vormt het startpunt voor alle informatie die nodig is voor een juiste en efficiënte verwerking van de systemen van Reynaers Aluminium, van calculatie en order, tot levering, assemblage in de fabriek en installatie in het project. Een handige tool dus die ook nog eens eenvoudig te gebruiken is. Hoe krijgt u toegang en hoe werkt het gebruikersbeheer?

Speciaal voor klanten

Alle informatie overzichtelijk bij elkaar

Het klantenportaal is alleen toegankelijk voor gevelbouwers die klant zijn – de naam zegt het al. Met een persoonlijk account en wachtwoord krijgt een medewerker van een klant toegang. Gevelbouwers kunnen die toegang zelf aanvragen. Dit kan via registratie op de website of via de accountmanager van Reynaers Aluminium. Bedrijven kunnen hierna een beheerder aanwijzen die o.a. gebruikers aan kan maken binnen dat bedrijf. 

Registreren/Inloggen
Reynaers Aluminium website homepage met verwijzing klantenportaal

Klantenportaal: klik op reynaers.nl linksonder op de button

Ben u de beheerder voor uw bedrijf?

Dan staat u in het klantenportaal van Reynaers Aluminium genoteerd als manager / admin (hierna genoemd: beheerder). Reynaers Aluminium maakt gebruik van MyAccount van Microsoft voor het beheer van gebruikers. Wij noemen dat Account Portal. 
Als beheerder kunt u voor uw bedrijf gebruikers beheren. U kunt een gebruikersnaam aanmaken voor uw collega’s, hun toegangsrechten beheren en ook gebruikers verwijderen. Hoe dit werkt, wordt hieronder uitgelegd. 

Voor beheerders is Account Portal toegevoegd als optie in het blauwe menu ''Snel navigeren'' bovenaan de pagina van het klantenportaal. 

Belangrijk: Wilt u regelmatig het overzicht van gebruikers controleren? Zo voorkomen we onrechtmatig gebruik van onze èn uw bedrijfsgegevens.
 

Log hier in op het klantenportaal van Reynaers Aluminium

Instructievideo's

Aanmaken, aanpassen en verwijderen van gebruikers binnen Account Portal.

Hoe maakt u een nieuwe gebruiker aan op het klantenportaal?

Ook u kunt helpen om de database actueel te houden

Collega uit dienst? Zorg dat u zijn gebruikersnaam verwijderd uit Account Portal. U wilt immers niet dat een voormalige werknemer toegang blijft houden tot bijvoorbeeld uw orders en facturen.


Controleer dus regelmatig wie er toegang heeft. Zo houden we de database up to date en voorkomen we veiligheidsproblemen.
 

Klantenportaal: hub voor alle informatie

Het klantenportaal is het centrale startpunt voor informatie over de systemen van Reynaers Aluminium, voor actuele prijslijsten, orderinformatie, trainingsvideo’s en nog veel meer. Geef in uw rol als beheerder uw collega’s toegang zodat zij snel bij alle nodige informatie kunnen. Together for better.


Vragen?


Heeft u nog vragen over het Account Portal en uw rol als beheerder? Neem dan contact op met uw account manager, bereikbaar via telefoonnummer +31 (0)492 – 56 10 20.